Stellatum

Tervetuloa uuteen mainos- ja markkinointikommunikoinnin saloihin perehtyvään blogiin
Toivotamme kaikki mainos- ja markkinointikommunikaatiosta kiinnostuneet lukijat lämpimästi tervetulleiksi uuden alan saloihin perehtyvän blogin pariin! Jos aihe kiinnostaa sinua, olet tullut aivan oikealle sivustolle!

 

Mitä uusi blogimme tarjoaa?

Uusi blogimme pureutuu mainos- ja markkinointikommunikoinnin ytimeen. Jos haluat esimerkiksi oppia kirjoittamaan entistä parempia markkinointisähköposteja, kannattaa pysyä kuulolla ja napata vinkkimme talteen! Tällä hetkellä copywriting on päivän sana ja mainostoimistot ympäri maailman kilpailevat siitä, kuka osaa kirjoittaa tuottavinta copya. Ei nimittäin ole aivan sama, miten asiasi mainossähköposteissa esität. Nykyisin mainossähköpostien tulva on niin suurta, että osa kuluttajista ei edes vaivaudu niitä avaamaan. Tästä syystä onkin haasteellista saada oma viesti perille.

Some on nykypäivän mainos- ja markkinointikanava numero 1 eikä tämä jää blogissamme huomaamatta! Lue miten voit hyödyntää erilaisia some-kanavia mainostamisessa ja markkinoinnissa ja miten voit somen avulla sitouttaa kuluttajat seuraamaan juuri sinua!

[No blog posts to show ...publish here]